Sikkerhed og hosting

classroom+

Sikker brug af OScampus

Sikkerhed og privatliv er vigtigt. Derfor designes OScampus til at efterleve GDPR-lovgivningen. Det bliver muligt at installere OScampus med følgende muligheder:

  • I jeres datacenter
  • Hos jeres foretrukne samarbejdspartner
  • Eller hos os som en SaaS tjeneste
 

Ligegyldig hvordan så forbliver data i jeres kontrol.

Sikkerhed indbygget i løsningen

Vi har fokus på sikkerhed og kvalitet for øje. Sikkerhed bør være en central del af dine it-indkøb. Der er flere vinkler at fokusere på i forhold til IT-sikkerhed, herunder software, hardware, netværk, brugeranvendelse og ikke mindst lovgivning.

Software - udvikling

OScampus designes til at være tilgængelig når du har brug for det. Vores udvikling indeholder flere sikkerhedselementer, såsom automatiske pipeline og tests, code review, samtidig med at alt er open source, hvilket reducerer usikkerheden om “behind-the-scenes” processer betydelig.

Hardware - hosting

Hvis I vælger vores SaaS tjeneste får I nye muligheder for at skifte ud og restore applikationer, og vi kan hurtigere skalere målrettet efter jeres behov.

Lovgivning

Datatilsynet har kritiseret skolernes brug af Chromebooks og særligt Google Workspace for Education i forhold til manglende klarhed for dataflow og risikoen for overvågning af skolebørnenes digitale adfærd.

Den 30. januar 2024 kom Datatilsynet med et påbud i sagen.

Vi tilbyder en sikker løsning og en exitstrategi.

Drift og support

Vi garanterer høj oppetid og fuldt ansvar for løsningen – dermed sikrer vi funktionaliteten. Vi kan desuden levere en forudsigelig drift uden utidige nye funktioner og opdateringer, der kan forstyrre læringsgangen. 

Vi vil i samarbejde med jer udarbejde dokumentation, driftshåndbog og FAQ håndtering, så i selv kan levere first level support, og så står vi selvfølgelig klar med second level support.