OS fritvalg

Frit valg af maskinpark og browser system

Uanset hvilken maskinpark I har, vil OScampus understøtte dette. Da OScampus bliver en browserbaseret løsning, kan den bruges på alt fra Chromebooks til Macbooks. Det betyder også, at på skoler hvor eleverne selv har deres egne computere, er der mulighed for en løsning der passer til alle. Elever og lærere kan anvende alt fra Windows til Linux.

Operativsystemerne til elevernes computere er heller ikke vigtigt. Til vores løsning, vil man kunne bruge Windows 10, Windows 11, Chromebook, Mac OS, og Linux. Vores egen anbefaling er Linux, da det er baseret på open source, og dermed mere tryg for børnenes data.

OScampus
OS2borgerPC

Device management

For at sikre, at computeren har en forholdsvis fast styring, anbefaler vi OS2borgerPC, som har fuld kontrol over hvordan enheden er sat op, konfigureret og hvilke applikationer, der er tilføjet. På denne måde kan en central styring af sikkerhed sikre børnenes data.

Hvis man går den vej, så kan vi garantere en sikker og nem løsning for skolerne.

Det er også muligt at styre computerne gennem en VPN adgang, og derved sørge for at computeren kun få adgang til nettet gennem en proxy-server, der sørger for at man ikke kan det man ikke må. Vi snakker med jer om ønskerne og finder en løsning.

På vores webinar, blev der fremvist en demonstration af OScampus på en Chromebook med Linux installeret. Se den her.